четвртак, 17. август 2017.

Ušao je u crkvu i svi vernici su se zgrozili čim su videli bezobrazluk na njegovim leđima, a on je i dalje samo stajao! (FOTO)

Verovatno ni sam nije bio svestan svoje nesvesti...



Košulja jednog gospodina koji je stigao na misu u Sinju povodom praznika Velike Gospe zgrozila je vernike u crkvi, ali i izazvala smeh na društvenim mrežama.

Naime, ovaj se vernik na misi pojavio u košulji s prilično eksplicitnim sadržajem apliciranim na njoj. Na beloj košulji nalazio se znak BMW-a, a na njemu par koji ima seks i to u vrlo zanimljivoj pozi.

I dok se većina vernika zgražavala nad modnim odabirom ovog gospodina, fotografija koja je osvanula na popularnoj Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", ipak je većinu nasmejala, a skupila je i preko 4.000 lajkova.



U moru različitih komentara bilo je i onih koji su se zapitali je li uopšte korektno fotografisati ljude na misi i potom to deliti na društvenim mrežama, a neki su čak bili ubeđeni da on verovatno nije ni bio svestan šta je na poleđini majice.

- Pa zar hrvatska crkva ne propagira rađanje dece!? Možda je ovaj čovek zapravo njihova plaćena reklama - rekla je jedna od komentatorki.

Naravno, nije poznato je li dotični muškarac namerno odabrao baš ovu košulju ili jednostavno nije primetio kakav znak ima na leđima.



(Telegraf.rs)

Нема коментара:

Постави коментар