понедељак, 11. септембар 2017.

UŽASNO Nevrijeme i u Dubrovniku: Vjetar prevrnuo prikolicu s mosta (VIDEO)

Jak vjetar i kiša uzrokovali su u ponedjeljak brojne probleme u cestovnom saobraćaju u Dubrovniku, a s Mosta dr. Franja Tuđmana koji je zatvoren za saobraćaj svih vozila, prevrnula se prikolica, prilikom čega nije bilo povrijeđenih.




Jak vjetar, koji je lomio je grane i čupao stabla, na mostu je puhao i do 140 kilometara na sat. U prevrtanju prikolice s mosta nije bilo povrijeđenih, ali je nastala značajna materijalna šteta.

Oba ulaza u Dubrovnik su u potpunosti zakrčena automobilima, a policija poziva na oprez u saobraćaju i da ljudi, ako ne moraju, ne izlaze na cestu, prenosi Hina.

Poremećaja u zračnom saobraćaju nije bilo, ali zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ te katamaranska linija Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split.

VIDEO pogledajte klikom OVDJE.



(klix.ba)

******************************************************************************

OGLAS

Dosadilo vam je da za sitne popravke auta odlazite majstoru i dajete pare?

Rješenje je najzad tu!

Naučite sami da popravljate svoj auto.
Popravka, recenzija i stručno mišljenje iz oblasti automobilizma, sve na jednom mjestu. Popravite sami svoj auto bez odlaska majstoru i bacanja novca.

Pretplatite se na novi kanal koji donosi svakodnevne video priloge popravki, recenzija itd.

https://www.youtube.com/channel/UCVc8SIkIeoLiuyMNC6n8maw

FB stranica:



https://www.facebook.com/balkan.repair/

I dok nismo zaboravili, ukoliko imate neki problem koji nije objašnjen, slobodno pitajte na fb stranici, rado će vam stručnjak iz navedene oblasti odgovoriti.


******************************************************************************

Нема коментара:

Постави коментар