петак, 7. јул 2017.

Ispovijest Titove unuke: Mog djeda nisu mogli ubiti dok je bio živ, zato ga ubijaju sada.

Kada već nisu uspjeli da pobijede Broza u ratu, gdje su klali i ubijali sve što nije imalo arijevske gene, od Srba do Jevreja, od Roma do 'pogrešnih' Hrvata, sada njihovi nasljednici mogu da budu zadovoljni, rekla je Aleksandra Saša Broz.




"Vjerujte mi da bi djed da vidi Hrvatsku danas, sam svoju ploču sa trga skinuo", rekla je u razgovoru za Novosti Aleksandra Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita.

 "Pa, kao da je on kriv za sve što se događa u zemlji koja je ušla u Evropu, ali je sve dalje od Evrope", dodala je ona. "Pojedince na vlasti, u očiglednoj nemoći da postignu i najmanji dio onoga što je moj djed postigao, ta činjenica neopisivo frustrira i onda smo svjedoci da su na djelu 'hejteri' koji sve što je ostalo iza njega mrze."

Brozom se, istakla je, manipuliše pred doslovno svake izbore, a goruće pitanje preimenovanje Titovog trga koje predvode, kako je rekla, "titomrzitelji".

 "Desnica urla da je bio dikatator i ubica, pa samim tim ne zavrjeđuje trg. Ljevica u Hrvatskoj ćuti kao što ćuti oko svega, sabijena u mišju rupu. Ono malo starih antifašista koji su stasali uz Tita ionako niko ne sluša, pa će Titov trg uskoro dobiti novi naziv. Političke veličine očigledno su uspjele u svojoj namjeri", rekla je Saša.

 Ona je dodala da ljude koji su u strahu od 37 godina mrtvog čovjeka ne shvata ozbiljno. Ona se složila sa konstatacijom da poklonici ustaške ideologije sada likuju.

"Kada već nisu uspjeli da pobijede Broza u ratu, gdje su klali i ubijali sve što nije imalo arijevske gene, od Srba do Jevreja, od Roma do 'pogrešnih' Hrvata, sada njihovi nasljednici mogu da budu zadovoljni", istakla je ona.

(6yka.com)

Нема коментара:

Постави коментар