понедељак, 8. мај 2017.

Poznati glumac poručio hrvatskom političaru: Znam di si bio 91., ali pitam se gdje si bio dosad. Za guranje mikrofona u gu*icu spremni! (VIDEO)

'Svaka ti čast generale. Znam di si bio '91., ali pitam se gdje si bio dosad. Takvi nam trebaju za guranje mikrofona', poručio je Krpa iz Metastaza Željku Glasnoviću



 Na Glasnovićev vulgarni ispad na novinara RTL-a Ivana Skorina, ovaj put je reagirao i legendarni Krpa (Rene Bitorajac) iz Metastaza.

Krpa ima poruku za generala, a ona je: "Za guranje mikrofona u gu*icu spremni".

"Svaka ti čast generale. Znam di si bio '91., ali pitam se gdje si bio dosad. Takvi nam trebaju za guranje mikrofona", poručio je.

Podsjetimo, kada je postala poznata nova većina, koja će podržati Gorana Jandrokovića za predsjednika Hrvatskog sabora, RTL-ov novinar Ivan Skorin dočekao je i upitao Željka Glasnovića u Hrvatskom saboru kako je to biti na listi s Miloradom Pupovcem, na što mu je Glasnović između ostalog odgovorio na krajnje neprimjeren način, i to rečenicom "A kako bi vi da vam zabijem taj mikrofon u stražnjicu?".

Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac promislio je o svakom detalju svog skeča, pa čak na kutiji u kojoj su mikrofoni stoji Konzumov logo.

VIDEO:



(6yka.com)

Нема коментара:

Постави коментар